Poliția iese în stradă de sărbători

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier.

De asemenea, se va acționa, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Zilnic, peste 200 de poliţiştii se vor afla în teren şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. În fiecare zi, polițiști rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naționale, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier, folosind aparate radar.

„Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc. De asemenea, pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în locurile publice care nu sunt necesare. Este o perioadă în care, cu toții, forțe de ordine și cetățeni, trebuie, mai mult ca niciodată, să formăm o singură echipă, în lupta împotriva acestui virus”, se arată într-un comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here