Alianța Liberalilor și Democraților din Timiș a început de câteva luni să atragă tot mai mulți tineri și specialiști în diverse domenii. Pentru alegerile din 11 decembrie, listele de candidați sunt formate din astfel de persoane, așa cum este și primul candidat pe lista Camerei Deputaților, Marian Cucșa, care are 30 de ani.

La vizita pe care liderii ALDE au făcut-o în aceste zile la Timișoara, co-președintele formațiunii politice Călin Popescu-Tăriceanu, a spus că programul pe care liberal-democrații din România îl propun pentru țară vizează proiecte și politici care să aducă multe beneficii tinerilor. Obiectivul acestui program fiind ca generațiile tinere să găsească împlinire acasă, nu în alte țări. „Ne dorim ca anumite programe să le transpunem în următoarea legislatură, dacă ajungem la guvernare, lucru care este posibil. Ne dorim să dăm tinerei generații ceea ce își dorește, astfel încât să nu mai fie în situația să emigreze. Să dezvoltăm condiții pentru ca tinerele generații să rămână în țară„, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

La rândul său, co-președintele Daniel Constantin a avut cuvinte de apreciere pentru ceea ce construiește Marian Cucșa, care este și președintele filialei județene a partidului, în Timiș. „Echipa din Timiș s-a întărit după alegerile locale. Știm că oamenii s-au săturat de promisiuni electorale. Ceea ce interesează este credibilitatea celor care lansează programe. Prin ceea ce noi propunem prezentăm și credibilitatea ca aceste lucruri se pot întâmpla„.

Pentru alegerile din decembrie, Marian Cucșa a anunțat pe platforma online www.mariancucsa.ro care sunt proiectele pe care dorește să le realizeze în calitate de parlamentar. Acestea vizează corectarea unor greșeli legislative, cum ar fi cea pentru verificarea perioadică a persoanelor care au o dizabilitate ireversibilă, dar și proiecte pentru tineri, copii sau care aduc beneficii clare părinților. “Toate proiectele pe care le-am propus sunt urmarea discuțiilor pe care le-am avut cu diferite persoane. Am ales să îmi asum cinci proiecte pe care știu că într-un mandat le pot finaliza. Îmi doresc să arăt prin fapte că merit încrederea oamenilor. Iar acest lucru se poate construi în timp”, a spus Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș și candidat pentru Camera Deputaților.

Acesta mai face un apel către tineri, cărora le recomandă să se implice în politică, să fie vocali și să își spună opinia, pentru că noile generații au entuziasm, putere de muncă și pot aduce schimbare în România.

Articolul precedentAlina Gorghiu propune: 12 decembrie, zi liberă pentru studenți
Articolul următorSute de șoferi amendați în Timiș. Pemise auto suspendate și dosare penale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.