Polițist local, bătut de o femeie, la Timișoara! Cum s-a întâmplat?

Un polițist local din Timișoara a fost bătut de o femeie! Totul s-a întâmplat în urma unui scandal izbucnit într-o piață din oraș.

Incidentul a avut loc ieri, după ce femeia a intrat în Piața 700, în hala de lactate și a început să facă scandal, așa că a inervenit poliția. Un echipaj a sosit la fața locului pentru a aplana situația, au scos-o afară pe femeie, dar aceasta l-a atacat pe unul dintre agenții locali. Femeia l-a lovit cu pumnii, iar apoi l-a zgâriat pe mâini și pe față.

Polițiștii locali au identificat persoana, o femeie în vârstă de 33 de ani, căreia i s-a solicitat să părăsească piața agro-alimentară, dar la ieșirea din hală aceasta l-a atacat pe unul dintre polițiștii locali, provocându-i pe față și pe mâini mai multe zgârieturi”, spun cei de la Poliția Locală.

După cercetări oamenii legii au constatat că femeia nu avea o locuință, ducându-și veacul pe străzi. În iarna anului trecut aceasta chiar fusese ajutată de un echipaj al Poliției Locale să nască la adăpostul de pe strada Învățătorului.

Femeia a fost predată polițiștilor de la Secția 1, iar acum este cercetată pentru ultraj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here