Polițiștii, în alertă! Din nou migranți la frontieră

Noapte agitată la frontieră! Mai multe grupuri de migranți au fost depistate în apropierea graniței cu Serbia.

Mai exact, în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au depistat 34 cetăţeni din Irak și Pakistan care au încercat să ajungă ilegal în România, atât prin Timiș cât și prin Caraș-Severin.

Poliţiştii de frontieră de la Moravița, au depistat pe raza localităţilor Gherman, Percosova și Butin, patru grupuri de persoane, care încercau să intre ilegal în țară. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că este vorba despre 33 de cetățeni pakistanezi și irakieni, respectiv 24 de adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani și 9 minori, cu vârste între 1 și 17 ani.

Și poliţiştii de frontieră de la Oravița, au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Forotic, județul Caraș-Severin, un cetățean străin. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că este din Pakistan, în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii fac în prezent cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here