Polițiștii au vărsat sânge pentru o cauză nobilă

Situația actuală la care toată omenirea este supusă, numărul crescut al persoanelor infectate cu acest virus și nevoia acută de sânge, nu au lăsat rece IPJ Timiș, astfel că astăzi peste 40 de politiști au fost prezenți la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din municipiul Timișoara pentru a dona sânge.

Astăzi, polițiștii timișeni au dorit să ofere o parte din timpul lor comunității, în speranța că gestul lor de a dona sânge, își va atinge țelul și va salva cât mai multe suflete aflate în pericol.

„Nevoia de sânge din spitale este o problemă cu, care se confruntă societatea noastră, astfel că toți avem datoria morală de a ajuta la salvarea cât mai multor vieți, al căror destine depind de aceste ”picături de viață”. Suntem conștienți că o oră din viața noastră poate salva o viață, astfel că această campanie a devenit esențială în activitatea polițiștilor timișeni. Vă recomandăm să participați și dumneavoastră la campaniile organizate de centrele de transfuzie sanguină”, se arată într-un comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here