A XI-a ediție a concursului de gătit la ceaun „Polițistul bucătar” și-a premiat câștigătorii!! Poiana Lupului din Gărâna a cunoscut ieri un alt fel de muzică, muzica grătarelor și ceaunelor puse la fiert.

11 echipe de bucătari, unii de-a dreptul profesioniști alții cu mult entuziasm au început de dimineață pregătiri intense cu speranța că vor impresiona juriul. A fost un concurs regional, am putea spune, 9 echipe au fost din județul nostru, celelalte 2 din Timiș și Arad.

Organizatorii, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Caraș-Severin, Corpul Național al Polițiștilor Caraș-Severin, Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 1 Caraș-Sverin, beneficiind și de ambianța deosebită a locației au reușit să adune câteva sute de persoane, competitori, susținători, degustători ….

Din păcate ploaia a temperat o parte din entuziasm și a întârziat finalizarea preparatelor, dar a încetat la timp permițând juriului să facă turul standurilor și să aprecieze atât bucatele cât și prezentarea acestora.

Decizia juriului a fost unanimă: toate echipele au avut preparate foarte gustoase, prezentate original și susținute cu entuziasm. A fost greu de stabilit un câștigător. Au existat mai multe variante de gulaș, diferite feluri de carne la rotisor, la grătar, pește, deserturi pregătite la fața locului, unele adevărate opere de artă etc. Au fost însoțite și susținute de răchie de Banat, vinuri diferite … Unele echipe au avut ținute deosebite sau și-au prezentat meniul în grai bănățean.

Totuși, cum orice concurs are și câștigători, aceștia au fost:

– un premiu special pentru echipa poliției Moldova Nouă, pentru preparatele din pește,

– premiul III – o echipă mixtă a Serviciului Rutier și Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor,

– premiul II – echipa Sectorului Poliției de Frontieră Oravița,

– premiul I –  echipa Penitenciarului Timișoara

Articolul precedentCCIA Timiș organizează o nouă sesiune de informare SIA VEST
Articolul următorPatru kosovari care încercau să ajungă ilegal în Austria, depistaţi într-un taxi în apropiere de graniţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.