Polițiștii locali au luat cu asalt Piața Dacia. Vezi ce au găsit acolo

Poliția Locală Timișoara a organizat vineri o nouă acțiune fulger, cu efective mărite, în Piața Dacia, acțiune care a avut drept scop verificarea modului în care se comercializează atat produse agro-alimentare, cat si nealimentare în spațiul special destinat, modul în care societățile comerciale respectă legislația din domeniu, dar și modul în care este păstrată curățenia ori se parchează în zonele de piețe.

Astfel, polițiștii locali au aplicat 16 sanctiuni pentru lipsă etichete produse, extindere fără plata taxelor aferente, lipsa curățeniei, neafișarea etichetelor de produs, din care una angajatei Administrației pieței pentru neîncasarea taxelor.

Totodată, au fost aplicate si 9 autocolante pentru oprire și staționare neregulamentara, 3 sancțiuni au fost aplicate la fața locului pentru aceleași fapte prevăzute și sancționate de OUG 195/2002. Serviciul Protecția Mediului a aplicat 6 sanctiuni contraventionale pentru lipsă coș tip scrumieră si pentru geamuri și vitrine nespalate reprezentanților societăților comerciale.

Serviciul Inspectie Comercială a aplicat 6 sancțiuni conform OG 99/2000 pentru lipsa viză acord și pentru lipsă acord funcțlonare și o invitație la o societate comercială pentru prezentare documente. Din Piața Dacia a fost preluată și o persoană spre a fi încredințată serviciilor sociale în vederea reintegrării acesteia. În total, în urma acțiunii, au fost aplicate in total 31 de sancțiuni contraventionale în valoare totală de 17.220 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here