Polițiștii locali nu glumesc! Au trimis 50 de dosare Primăriei, pentru supraimpozitarea unor timișoreni

0
52

Proprietarii a zeci de clădiri neîntreținute vor fi supraimpozitați! Dosarele au fost trimise de către Poliția Locală spre Primărie.

Vizați sunt proprietarii care nu au făcut niciun demers pentru a-și reabilita clădirile degradate, care pot reprezenta un pericol pentru cetățeni și totodată dau un aspect inestetic orașului.

Polițiștii locali au continuat acțiunea de verificare a asociațiilor de proprietari și a proprietarilor care nu s-au conformat termenelor stabilite prin procesele verbale de contravenție încheiate anul trecut, fiind de asemenea și cazuri noi identificate de neîntreținere a clădirilor.  Astfel, în ultimele două săptămâni, au fost încheiate un număr de nouă procese verbale de constatare a contravenției asociațiilor de proprietari de clădiri din zona istorică, care nu și-au întreținut proprietățile, după ce în primele două săptămâni ale lunii septembrie au fost încheiate un număr de 12 procese verbale de constatare a contravenției.

De asemenea, tot în cursul acestui an, alți 11 proprietari au fost sancționați, totalul ridicându-se la 32 de sancțiuni. Sancțiunile prevăzute de lege sunt cuprinse între 4.000 și 8.000 lei.

Poliția Locală Timișoara instrumentează în această perioadă și dosarele care vor fi înaintate către comisia de la nivelul Primăriei Timișoara în vederea supraimpozitării, fiind pregătite pentru comunicare peste 50 de astfel de dosare care privesc clădiri neîntreținute, aflate în stare avansată de degradare.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here