Polițiștii rutieri au intensificat raziile. Cu ochii pe cei care nu respectă legea

Polițiștii rutieri din județul Timiș continuă acțiunile cu caracter preventiv pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În data de 23 august, în intervalele orare 06.00-09.00 și 17.00-19.00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au desfășurat o acțiune în municipiului Timișoara pentru verificarea legalității transportului rutier de persoane și marfă, precum și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost verificate 35 de autovehicule destinate transportului de persoane și 56 de autovehicule destinate transportului de marfă. Polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002R, în valoare de 4.712 lei.

Ca măsură tehnico-administrativă, polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, dintre care unul pentru alcool, două pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și unul pentru neacordare de prioritate vehicule. Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii timișeni sunt în continuare pe străzile din județ pentru a preveni producerea evenimentelor neplăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here