Pompier rănit grav de un coleg de-al său, în Timiș, în timpul unei intervenții la incendiu

Accident grav ieri, în timpul unei intervenții a pompierilor, în Timiș, care ar fi trebuit, în mod normal, să se desfășoare fără incidente. Un pompier de la Subunitatea din Sânnicolau Mare a fost călcat cu o autospecială de un coleg, în timp ce aceștia interveneau pentru a stinge un incendiu de miriște, undeva în apropierea localității Nerău.

Ieri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a fost solicitat pentru stingerea unui incediu de miriște, la Nerău. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Subunitatea din Sânnicolau Mare, pentru a stinge flăcările. Conform unor surse, în timpul intervenției, unul dintre pompieri, în vârstă de 39 de ani, din Cenad, a fost călcat cu autospeciala de un coleg de al său, aflat la volan. Întâmplarea face ca cei doi să fie consăteni, amândoi locuind în localitatea de frontieră Cenad. În urma accidentului, victima s-a ales cu o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare, a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, unde urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Incidentul a fost confirmat de către reprezentanții ISU Timiș, iar cazul a fost preluat în cercetare de Parchetul Militar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here