Pompierii pregătiți să intervină în cazuri extreme

canicula 2

Pompierii timișeni sunt pregătiți să intervină în cazuri extreme, din pricina caniculei. ISU Banat s-a mobilizat pentru transportul apei potabile, cu două autocisterne, acolo unde este nevoie, precum și pentru prevenirea şi intervenţia operativă în cazul apariţiei incendiilor de vegetaţie uscată sau la fondul forestier.

În colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Timiș, au fost amplasate patru puncte de prim ajutor în Timisoara și unul în Lugoj.

Au fost informate Unitățile Administrativ Teritoriale ale județului Timiș în vederea prevenirii efectelor caniculei, pentru asigurarea protecției populației și desfășurarea în condiții de normalitate a activității cultural-economice.

Pentru prevenirea incendiilor de vegetație uscată, li se recomandă cetăţenilor care doresc să se relaxeze la un grătar, în aer liber să ia următoarele măsuri preventive: pregătiţi focul pentru prepararea mâncării doar în locuri special amenajate, respectând regulile de prevenire a incendiilor; nu lăsaţi copiii să se joace cu focul; nu lăsaţi niciodată focul nesupravegheat.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here