Un portofel cu bani și acte a ajuns în posesia polițiștilor locali din Timișoara, care acum îl caută pe proprietar.

Agenții locali au preluat, în cursul zilei de ieri, de la o persoană un portofel care conținea mai multe documente și o sumă de bani găsite pe jos, pe Aleea FC Ripensia în apropiere de intersecția cu str. 1 Decembrie 1918. Acetele aparțin unui cetățean pe nume Crețu Sorin Tiberiu. Cel în cauză a fost căutat la domiciliul din documentele găsite, dar s-a constatat că nu mai locuiește la adresa respectivă. Din această cauză polițiștii locali fac apel la toți cei care îl cunosc să îl îndrume spre Poliția Locală să-și recupereze documentele.

Acesta nu este singurul caz de spirit civic. Zilele trecute un alt bărbat a predat polițiștilor locali aflați în patrulare în zona centrală un portofel găsit în Piața 700 suma de 105 lei și un cupon de alocație minor în valoare de 84 de lei.

Polițiștii locali au preluat banii și cuponul și, în baza adresei înscrise pe acesta din urmă, au identificat posesorul acestora și le-au predat în cursul zilei de ieri.

 

Articolul precedentGAIȚELE, pe scena Operei din Timișoara! Când are loc spectacolul?
Articolul următorUn elev din Timișoara ar putea ajunge la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017! S-a calificat în faza națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.