Universitatea de Științe Agricole împreună cu Camera de Comerț din Timiș organizează în perioada 22 – 24 mai, în Campusul USAMVBT din Timișoara, cea de-a 18-a ediție a expoziției BANAT AGRALIM.

Manifestarea este organizată în colaborare cu Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” – Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Lovrin, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Primăriei Municipiului Timișoara și al unor asociații profesionale de profil.

Manifestarea vizează promovarea şi evidenţierea performanţelor din domeniile de competenţă ale universităţii, respectiv: producţia vegetală, producţia animalieră, siguranţa şi securitatea alimentară, procesarea şi valorificarea producţiilor agroalimentare, inginerie-proiectare, amenajare și întreținere parcuri și spații verzi, dezvoltarea durabilă, conservarea mediului şi a biodiversităţii.

Expoziția este structurată pe 6 sectoare: Agricultură; Horticultură și Silvicultură; Creșterea animalelor; Industrie alimentară și ambalaje; Cinegetică; Cercetare-Inovare-Extensie universitară-Finanțare.

Pe durata desfășurării expoziției, se vor organiza concursuri de echitație, probe de dresaj canin, demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole, work-shop-uri cu tematică specifică, degustări de produse agro-alimentare etc.

Expo BANAT AGRALIM 2020 se desfășoară perioada 22-24 mai, în Campusul USAMVBT din Timișoara, Calea Aradului nr. 119.

Articolul precedentTimișul are buget! Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi
Articolul următorSe oprește căldura și apa caldă, mâine, pe mai multe străzi din oraș! Vezi aici dacă ești afectat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.