Produse de top la prețuri promoționale, sfaturi de la cei mai buni specialiști în domeniu și sesiuni gratuite de înfrumusețare, printre ofertele de la BeautyFull Days.

Lecții de machiaj by Oxana Novacovici și The Mad Agency, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Primăria Orașului Timișoara, organizează în perioada 20 – 21 iunie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, cel mai mare eveniment de beauty din zona Banatului, sub genericul:   BeautyFull Days

Cu un concept inovativ care se adresează în egală măsură profesioniștilor și tuturor celor pentru care frumusețea contează, BeautyFullDays oferă ocazia de a descoperi superoferte la produse profesionale și noi tehnici din domeniile makeup, hairstyling, tattoo, nail design, cosmetică și remodelare corporală. Peste 25 de specialiști sunt implicați în demonstrațiile de pe scenă, workshop-uri și peste 25 firme prezente la eveniment.

„Acest eveniment întrunește toate domeniile din industria make up, păr, unghii, remodelare corporală, tatuaje și la acest eveniment veți avea ocazia nu doar să achiziționați produse la prețuri promoționale de la brand-uri renumite, ci și să vă educați despre tot ce înseamnă îngrijirea corporală, machiaj corect, păr, tot ce ține de noi ca ființe umane ca expunere. La acest eveniment ai ocazia să oprești timpul în loc, să înveți despre cum să îți păstrezi frumusețea naturală, despre cum sa te îngrijești și despre cum să te bucuri de ceea ce ne-a dat natura”, spune Oxana Novacovici, make-up artist.

La standurile de prezentare, clienții vor descoperi produse ale unor branduri profesionale renumite și se vor bucura de sesiuni gratuite de înfrumusețare, testând astfel produsele și beneficiind de sfaturile individualizate ale specialiștilor. De asemenea, vor avea posibilitatea să stea de vorbă cu bloggeri cunoscuți din branșă și să afle care sunt cele mai potrivite produse pentru tenul, părul sau corpul lor și să se lase inspirați de sfaturile lor de înfrumusețare.

„CCIA Timiș în parteneriat cu Lecții de Machiaj by Oxana Novacovici și The Mad Agency și Primăria Timișoara vor găzdui un eveniment, BeautyFull Days. Este un eveniment despre machiaj, despre frumusețe în general, pentru doamne și nu numai. Vor fi foarte multe surprize, prețuri promoționale, brand-uri renumite, stand-uri cu firme de specialiști. În același timp se va desfășura și un work-shop, o ocazie pe care nu trebuie să o ratați”, spune Stana Stoianov, Director Direcția Relații Economice cu Mediul de Afaceri a CCIA Timiș.

Traineri naționali și internaționali vor fi prezenți pe scena evenimentului pentru a susține demonstrații și workshop-uri pentru profesioniștii din industria beauty și nu numai. Din sfera machiajului, numele confirmate deja sunt: Renata Abdullaeva, Iulia Voron, Daniela Moga, Molnar Anca, Oana Maria Borza, Claudia Niță, Oxana Novacovici, Amelia Perjescu, Andra Durnea, Lorraine Andrada, Alexandra Turkoane, Inessa Damaschin, Adrian Tigmeanu.

Nail Design: Pruneanu Andreea, Miruna Isac, Fulgeanu Cristina.

Hairstyle: Adrian Mureșan, Mihaila Iulian, Eduard Dabican, Cristina Bogza.

Remodelare corporală: Alin Georgescu, Cosmin Gai, Zorita Latici.

PeraNovacovici, autor de cărți de dezvoltare personală va fi prezent la eveniment cu un speach foarte practic pe tematica ”Energia feminină în business”.

BeautyFull Days va fi locul în care reprezentanții firmelor participante și cei care-și doresc o carieră în domeniul beauty vor avea ocazia să se întâlnească la CV Café, o zonă special amenajată pentru a facilita discuțiile constructive între angajatori și viitorul angajat.

Iar pentru că frumusețea are legătură cu interiorul la fel de mult ca și cu exteriorul, iar înfrumusețarea trebuie să fie accesibilă tuturor, organizatorii vor demara, în cadrul BeautyFullDays, campania “Beautyfull Heart”, prin care femei din categorii sociale defavorizate, fără posibilități financiare, dar cu suflet frumos, vor avea acces gratuit la sesiuni de înfrumusețare prin sprijinul unor profesioniști voluntari și a sponsorilor ce pun la dispoziție produsele necesare.

 

Articolul precedentCinci oameni la spital, în urma unui accident violent!
Articolul următorÎn scurt timp va apărea primul cântar fix pentru mașinile de mare tonaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.