Camera de Comerţ Timiş și Central European Cooperation Zone Budapesta (CECZ) organizează o nouă misiune economică de vizitare a: CHINA BRAND FAIR 2019 în perioada 3-4 iunie, la Budapesta.

Astăzi, o delegație din cadrul târgului a venit la Timișoara pentru a promova evenimentul în fața oamenilor de afaceri din județ.

Agenții economici din Timiș care vor participa la ediția din acest an a CHINA BRAND FAIR 2019 vor beneficia de o serie de facilități și vor putea intra în contact direct cu firmele chinezești.

Găzduim China Brand Fair la Budapesta de 5 ani deja, iar în acest an avem 3 evenimente cu teme diferite. Unul se concentrează pe ajutarea expozanților chinezi să găsească cumpărători în regiune. Altul este un targ de servicii, care se axează pe turism, cooperare, copyright, educare și o cooperare în domeniul medicine. A treia parte este târgul de exporturi, încercăm să ajutam companiile de aici să își vândă produsele în China. Sunt cele trei axe principale ale acestui eveniment. Pe lângă aceasta dorim să invitam vizitatorii din mai multe țări, inclusiv Romania la târg. De fapt în acest an România este cel mai important partener al nostru, vom avea mulți vizitatori din România. De asemenea avem și varianta de întâlniri online cu ajutorul unui dispozitiv pentru vizitatorii care nu pot ajunge la Budapesta la eveniment. Oferim această oportunitate de a se întâlni cu exponenții chinezi online și să discute prin intermediul dispozitivului nostru pentru a explora oportunitățile de afaceri„, a declarat directorul CECZ Budapesta, Nancy Jin.

Totodată firmele românești își pot expune produsele în cadrul târgului, organizatorii oferind standuri gratuite pentru prezentarea produselor.

Până anul trecut ne-am concentrat pe furnizorii chinezi pentru diferite țări, dar de anul trecut și în acest an oferim noi posibilități pentru producători din Europa centrală și de est să își expună produsele în fața chinezilor. Le oferim standuri gratuite pentru ca firmele din România să își prezinte produsele, apoi le oferim posibilitatea să își încarce oferta pe site-ul nostru astfel încât toți cumpărătorii chinezi să poată căuta continuu în baza de date română dacă vor să cumpere specialități, mâncare, produse agricole, cosmetice românești, și vor găsi acolo datele de contact ale furnizorilor din această țară. Pe lângă asta organizăm un mare dineu în cadrul căruia punem la dispoziție un stand la care 600 de oameni de afaceri chinezi și membrii ai delegațiilor guvernamentale pot veni să vadă, să atingă și să încerce produsele. Astfel oferim posibilități și online și offline, și dacă aduc mai multe mostre în Ungaria oferim colțuri dedicate în showroom. Și primim peste 100 de delegații de înalt nivel, deci susținem și încurajăm complet furnizorii, producătorii să vină la acest târg și să se folosească de toate aceste posibilități… Așteptăm 300 de vizitatori din România. Ne așteptăm la 10 expozanți din țara dumneavoastră. Din China așteptăm 320 de expozanți pe partea de furnizori și manufacturieri și 50-60 pe turism și educatie si poate 60-70 de expozanți din alte 8-9 țări„, a declarat Zsuzsanna Gal, director de dezvoltare CSCZ Budapesta.


Noi încurajăm firmele care o să vină la expoziție să se înregistreze prin camerele de comerț. O pot face și singuri. Site-ul pe care o pot face este chinabrandfair.eu. Acolo vor găsi toate informațiile și în jurul mijlocului lunii mai toate firmele chineze exponente cu toate profilurile lor le vor găsi acolo. Ceea ce face CECZ sau eu ca reprezentant al lor în Romania, al Casei Româno-Chineze, e să punem la masa discuțiilor firme românești cu firme chinezești. Mai departe depinde de ei dacă business-urile se realizează sau nu. Cu trecerea timpului, neîncerederea, frica de a face business cu chinezii scade tot mai mult, cu cât acest Central European Cooperation Zone, care e finanțat de Ministerul Economiei din China, trăiește din banii chinezilor, această firmă are o baza de date verde și orice firmă românească sau din centrul și estul Europei care dorește să facă un mic business cu o firmă chinezească poate să apeleze la CECZ gratuit și poate obține o firmă cu care să colaboreze în domeniul în care dorește și care este 100% sigură, care nu prezintă riscuri de neplată sau orice fel de riscuri” spune Sandor Rusz, președintele Casei Româno-Chinezești.

China Brand Fair va avea loc la începutul lunii iunie, la Budapesta.

Articolul precedentPremieră la Teatrul Național Timișoara! Un nou spectacol inCREDibil, pentru publicul timișorean
Articolul următorMijloacele de transport în comun vor circula și în noaptea de Înviere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.