Prejudiciu de peste un miliard la o societate a Primăriei Timișoara

S-au tot scris articole despre concursul de angajare al directoarei adjuncte de la PIEȚE S.A.
Aflăm acum că se continuă cu matrapaslâcurile pentru protejata primarului . USR-riștii din Consiliul de Administrație al PIEȚE S.A. , se fac vinovati de păstrarea pe funcție a acestei doamne, colege de partid cu dânșii.

Ordonanța de Urgență nr. 109/ 2011 – privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, prevede explicit la articolul 36
(1) În termen de 60 de zile de la numire, directorii sau membrii directoratului elaborează și prezintă consiliului de administrație sau de supraveghere o propunere pentru componenta de management a planului de administrare pe durata mandatului, în vederea realizării indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari.(2) Consiliul de administrație sau de supraveghere poate cere completarea sau revizuirea componentei de management a planului de administrare dacă aceasta nu prevede măsurile pentru realizarea obiectivelor cuprinse în scrisoarea de așteptări și nu cuprinde rezultatele prognozate care să asigure evaluarea indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari.(3) Aprobarea componentei de management și a planului de administrare în integralitate de către consiliul de administrație se realizează în termen de maximum 20 de zile de la data îndeplinirii termenului prevăzut la alin. (1).

Conform informațiilor noastre, directoarea adjunctă a prezentat abia după 77 de zile componenta de management a planului de administrare pe durata mandatului, depășind astfel termenul legal. Astfel, mandatul este nul. CA PIEȚE ar fi trebuit automat să îi revoce mandatul Cătălinei Jahn , dar a ales se pare să acopere o ilegalitate, creând astfel un prejudiciu financiar imens societății de piețe. În acest moment, dacă luăm în calcul salariul nesimțit -pentru cineva cu experiența doamnei- de 14 000 lei și faptul că aceasta a rămas ilegal pe funcție din ianuarie și până azi, avem de-a face cu o gaură de peste 100.000 RON.

Mai trebuie spus că pentru fiecare zi în care actualul director adjunct stă pe funcție, prejudiciul financiar crește

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.