Premiantele judeţului: Avântul Topolovăţu Mare

Una din cele mai de tradiţie echipe din Campionatul Judeţean Timiş a reuşit un tur aproape de perfecţiune. Vorbim despre formaţia Avântul Topolovăţu Mare, grupare ce conduce detaşat Seria a III-a şi se îndreaptă cu paşi mari spre eşalonul de elită al fotbalului judeţean, Liga 4.

Băieţii pregătiţi de Alin Muntean au etalat un joc foarte ofensiv, tehnic în care s-a pus mult accent pe combinaţii, dar în acelaşi timp şi fazele fixe au jucat un rol important. Nu a fost uitată nici pregătirea apărării, iar fundaşii echipei, pe lângă sarcinile defensive, au ajutat foarte mult linia mediană, dar şi atacul.

Formată din jucători cu experienţă la acest nivel, dar şi cu tineri de perspectivă, echipa şi-a luat din start un Avânt spre fotoliul de lider, iar la mijlocul campionatului, odată cu disputarea ultimei etape din tur, echipa din Topolovăţu Mare se uită de sus la clasament. Avântul a obţinut 13 victorii şi două egaluri şi are 0 în dreptul partidelor pierdute, cu un golaveraj excelent, 80 de goluri marcate şi 21 primite, adică o medie de peste 5 „boabe” date pe meci.

Iată şi jucătorii care au îmbrăcat tricoul echipei în acest sezon şi amintim faptul că în ediţia precedentă de campionat, Avântul a fost tot la înălţime, câştigând titlul de vicecampioana seriei, fiind la un pas de promovare: Darius Luca, Cristian Molnoş, Raul Lazea, Florin Băran, Laurenţiu Luca, Mihai Vida, Vaska Dzitac, Flavius Ciorei, Mişi Bejera, Bogdan Cortuşan, Traian Ciobanu, Andrei Tomici, Flavius Cristescu, Mihai Dragomir, Cristian Toma, Răzvan Dragomir, Alexandru Lungeanu, Ovidiu Rad, Marius Daşca, Darius Luca, Gabriel Loba, Daniel Boboţan, Bogdan Balint, Alexandru Lungeanu, Mihai Cristache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here