Premiera „altfel” a Topului Firmelor din Județul Timiș, în această seară!

Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2019 va fi transmis astăzi, 4 decembrie 2020, cu începere de la ora 19.00, pe postul regional de televiziune Europa Nova, pe pagina de Facebook a CCIA Timiș cât și pe principalele platforme on-line și pagini de Facebook ale publicațiilor partenere ale evenimentului.

Topul Firmelor poate fi urmărit AICI.

Organizat de 27 de ani de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș a devenit un eveniment de referință în vestul țării, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

Laureații sunt stabiliți pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată de firme în exercițiul financiar precendent. Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe (conform codului CAEN) şi clase de mărime. Totodată, 190 firme care în ultimii nouă ani s-au clasat pe unul din primele trei locuri în Top sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde premii și distincții speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

Aflat la prima ediție, TROFEUL DE EXCELENȚĂ „NUNC OPERA OMNIA” se acordă unor personalități marcante ale județului care promovează valorile țării dincolo de hotare. Astfel, în semn de prețuire a unei vieți pusă în slujba Omului și a științei medicale, de recunoaștere a unei activități de excepție în prevenirea și reabilitarea cardiovasculară, CCIA Timiș acordă acest trofeu Prof.univ.dr.Dan GAIȚĂ, primul român ales în Comitetul Director al Societății Europene de Cardiologie. În baza parteneriatului tradițional cu administrația publică locală în domeniul promovării sănătăţii şi educaţiei pentru sănătate, Trofeul este înmânat de Dominic Samuel FRITZ, Primarul Municipiului Timișoara.

Pentru a 5-a oară consecutiv, CCIA Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ ÎN COMUNITATE. Anul acesta, importanta distincție merge spre Clinicile MEDICI’S Timișoara, pentru implicarea constantă în campanii sociale și umanitare de mare anvergură care au schimbat atitudini și mentalități și s-au finalizat cu atragerea de importante fonduri, cu efecte ample în comunitate.

Trofeul va fi înmânat dlui Dr. Adrian BĂDESCU, fondator și director general al Clinicilor Medici’s de către Rectorul Universității de Vest Timișoara, prof.univ.dr. Marilen PIRTEA.

TROFEUL DE EXCELENȚĂ “INVEST IN TIMIȘ”, acordat principalilor investitori străini ai județului cu contribuție directă în economie, este acordat unor companii cu capital străin pentru cel mai mare număr de angajați și pentru promovarea intraprenoriatului și a unei piternice culturi corporatiste. Acestea sunt: PROFI ROM FOOD – lanțul de supermarketuri și magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică și cei mai mulți angajați (acționarul majoritar al Profi Rom Food este din Luxemburg, țară care ocupă locul I în topul investitorilor străini din jud. Timiș după valoarea capitalului social), ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA – una dintre cele mai mari investiţii realizate de firmele italiene în județul Timiș și KROMBERG& SCHUBERT ROMANIA – parte a unui concern internaţional leader în furnizarea de sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive. Distincțiile vor fi înmânate de Alin NICA – Președintele Consiliului Județean Timiș, Niccolò MASO – Consul Onorific al Italiei la Timișoara și Georg BARDEAU – Consul Onorific al Republicii Austria la Timișoara.

CCIA Timiș este unul dintre cei mai activi solicitanți eligibili și beneficiari ai Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, program ce are în vedere valorizarea capitalului uman ca resursă pentru o dezvoltare sustenabilă în viitor. Unul din rezultatele notabile obținute prin cele patru proiecte derulate în cadrul acest program este înființarea a 59 de start-up-uri. Pentru 4 dintre acestea, care au reușit să își înceapă activitatea economică și să obțină venituri conform obiectivelor asumate în planurile de afaceri, CCIAT acordă DIPLOMA DE MERIT PENTRU O POVESTE DE SUCCES: Mindfulness Therapy, Anastasia Internațional, Camera Pictures și LowByte Software. Premiile sunt înmânate de Octavian Culda, Director al Departamentului de Pograme de Dezvoltare, Finanțare și Consultanță al CCIAT și Daiana Buzatu, manager de proiect.

Ceremonia de premiere a Topului Firmelor din Județul Timiș va fi deschisă de Doamna Florica CHIRITĂ, Președinte Executiv al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.
Vor rosti mesaje de salut: Liliana ONEȚ – Prefectul Județului Timiș, Alin NICA – Președintele Consiliului Judeţean Timiş și Dominic FRITZ – Primarul Municipiului Timișoara.
Totodată, Mihai DARABAN, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a acceptat invitația de a transmite un mesaj video.

Gala Excelenței în Afaceri este și o ocazie de a descoperi un univers artistic inedit. Talentul va fi prezent de-a lungul întregii seri în cel mai frumos mod de a exprima viaţa: muzica și dansul. Ceremonia de premiere va fi deschisă de trei voci de excepție, artiști lirici ai Operei Naționale Române Timișoara: Vasile Bădescu, Cosmin Borlovan și Marius Zaharia, acompaniați la pian de Angela Balici.

Un inedit moment de balet va fi interptetat de Maria-Lorena SITARIU. La doar 11 ani, are un palmares impresionant de premii internaționale iar anul acesta participarea la DanceStar Qualifications Online i-a adus calificarea în Liga A a Profesioniștilor și un merituos loc între primii 15 dansatori din lume.

Închiderea Galei este marcată de un tablou simbolic, cel al păsării Phoenix care renaşte din propria cenuşă, interpretat de dansatorii Clubului de dans Magnum Team: Matei Denis, Iovănaș Iana și Boariu Alexandru, în coregrafia lui Raul Avram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here