Cine poate cunoaște mai bine problemele cartierelor din Timișoara decât oamenii care s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat ca adulți în ele?!

Tinând cont de acest aspect, Partidul Republican a adus o nouă premieră în Timișoara, a propus pe lista Consiliului  Local, tineri din aproape toate cartierele orașului,

Deputatul Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara:

Când am făcut selecția pentru lista de candidați la Consiliul Local Timișoara ne-am gândit ce îi lipsește Timișoarei din acest punct de vedere. Practic, ce persoane lipsesc din componența Consiliului Local Timișoara. Așa am ajuns la concluzia că până acum timișorenii nu au fost reprezentați cu adevărat în Consiliul Local Timișoara de persoane apropiate lor și cartierelor în care locuiesc. Timișorenii nu au știut cine sunt consilierii care ar fi trebuit să le reprezinte interesele în Consiliul Local. Nu au avut o persoană la care să poată apela direct pentru a semnala o problemă ce putea fi rezolvată în Consiliul Local.

Astfel, am decis că e momentul ca toate acestea să se schimbe pentru ca lucrurile să poată funcționa normal și firesc. Am selectat și propus pe lista Consiliului Local, tineri din aproape toate cartierele orașului, tineri energici, bine pregătiti și deVOTAȚI orasului nostru. Tineri care s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat ca adulți în cartierele Timișoarei și care au contact direct cu vecinii lor, pentru a le prelua și rezolva problemele. În fapt, aceasta este principala atribuție a unui consilier local.

Articolul precedentPrimarul din Sag, atacat ca la usa cortului!
Articolul următorAşa dezvoltăm Timişul împreună! Planul „Timişul merge cu Dobra”(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.