Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 4 septembrie, la Timişoara, că nu dă înapoi la orice obstacol şi că este decis să facă reforme pentru români. Acesta a transmis că analizează oportunitatea de a schimba prefecţii şi subprefecţii de la USR PLUS și a subliniat că cei de la PSD au avut mai multă onoare decât cei de la USR PLUS, deoarece au demisionat din guvern atunci când au decis să depună moţiune de cenzură împotriva propriului executiv.

”Am intrat în această guvernare şi am spus foarte clar că voi face reforme şi investiţii. Eu mă ţin de cuvânt. Mesajul meu este clar pentru toţi românii. La fiecare obstacol care apare eu nu dau înapoi, eu spun că fac reforme şi rămân să fac reforme. Iar cei care nu fac reforme alături de mine mai şi pleacă câteodată. Le-am spus românilor de fiecare dată că această guvernare va avea rezultate, dar va reforma România”, a declarat Florin Cîţu, la Timişoara.

Întrebat dacă urmează să schimbe prefecţii şi subprefecţii, Florin Cîţu a declarat că este posibil. ”Analizăm această oportunitate. Eu vorbesc de onoare. Cred că atunci când te întorci împotriva propriului guvern, împotriva propriei persoane, pentru că încă sunt membrii în guvern, ceea ce e un lucru bizar. Repet, miniştrii când Dragnea şi-a dat jos propriul guvern, miniştrii au demisionat, deci nu s-au votat pe ei să se dea jos din guvern. Se pare că la PSD a fost mai multă onoare. Eu fac apel la onoare. Aşteptăm să vedem. Mesajul este pentru toţi cei numiţi de USR pentru că sunt prefecţi, subprefecţi, preşedinţi de companii, agenţii etc. Dar vedem… cred că atunci când iei o astfel de decizie înseamnă că nu ai încredere în proprii oameni. Eu nu am spus că nu au făcut o treabă bună, unii dintre ei nu au făcut o treabă bună”, a explicat premierul.

Articolul precedentDin nou multe cazuri de coronavirus, dar si zeci de morti, conform ultimului bilant
Articolul următorIncendiu la Spitalul de Psihiatrie Arad. Focul a fost pus intenționat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.