Premierul și vicepremierul României, întâlnire cu primarii din Timiș

Premierul României Sorin Grindeanu și vicepremierul Sevil Shhaideh au avut astăzi, la ora 10 la sediul Consiliului Județean Timiș, o întrevedere cu președintele CJT Călin Dobra și prefectul județului Mircea Băcală.

De asemenea, Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ a găzduit o întâlnire a premierului României Sorin Grindeanu și vicepremierului Sevil Shhaideh cu primarii din județul Timiș, consilierii județeni, directorii instituțiilor subordonate CJT și directorii instituții deconcentrate din Timiș.

Am plecat de două luni și văd că nu va descurcați fără mine. Evident, glumesc. Călin Dobra, presședintele CJ Timiș, face treabă bună aici. Știu că pentru voi, mă refer la primari, a fost o săptămână destul de încărcată cu mers la București pentru depunere de proiecte la PNDL. Important e că în întâlnirea de astăzi, primarii au nevoie de o întâlnire tehnică legată de modul în care se va desfășura activitatea, jurizarea la PNDL. Vă rog să aveți încredere că toate criteriile și tot ce noi am pus acolo sunt cât se poate de transparente. Proiectele să poată fi finanțate de către Guvernul României. V-aș ruga să nu stați doar după bugetul de stat. Există diverse variante, să accesați fonduri europene. Altfel nu are cum să ajungă să fie finalizat tot ce se cere prin bugetul național”, a declarat Sorin Grindeanu, premierul României.

În încheierea discursului, premierul l-a atenționat pe președintele CJ Timiș, Călin Dobra să ducă la bun sfârșit proiectele importante ale Timișoarei. “Închei într-o notă mai optimistă. Sper că vei face lărgirea la patru benzi până la autostradă. Cum stai cu proiectul?”.

Călin Dobra: “Totul e în lucru, domnule prim-ministru. Suntem în grafic!”, i-a răspuns șeful CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here