Premierul Sorin Grindeanu, nemulțumit de stadiul lucrărilor de la Spitalul de Copii!

Șeful Guvernului, Sorin Grindeanu a revenit la Timișoara, ocazie cu care a făcut o vizită pe șantierul de la Spitalul de Copii.

Guvernul a aprobat de curând alocarea a 7 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”. Acum însă, a venit să vadă care mai este stadiul lucrărilor începute în urmă cu trei ani.

”Am avut o întâlnire astăzi la noua clădire cu cei responsabili pentru construcție. Eu i-am rugat să nu mai meargă în acest ritm. Totuși din 2013 și până acum doar de la Guvern au fost alocate 23 de milioane și au fost cheltuite sub 10 în toți anii aceștia, din diverse cauze. Acum s-au dat cele șapte milioane pentru construcție, eu sper să-i cheltuie, ca să dau și alții de la Guvern, pentru că e un proiect important nu doar pentru Timișoara ci pentru întreaga regiune”, spune Sorin Grindeanu, premierul României.

Lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii au început în anul 2014, dar și în momentul de față șantierul este tot acolo.

Premierul Sorin Grindeanu spune însă, că va supraveghea personal stadiul lucrărilor de acum înainte și că de câte ori va veni la Timișoara se va interesa despre situația spitalului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here