Premii speciale la Topul Firmelor din Județul Timiș!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza cea de-a 27-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, eveniment devenit unul de referință în vestul țării, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde în cadrul Topului Firmelor din Județul Timiș premii și distincții speciale unor firme pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate – investiții, resurse umane, responsabilitate socială, pentru campanii sociale și umanitare de mare anvergură.

Aflat la prima ediție, TROFEUL DE EXCELENȚĂ „NUNC OPERA OMNIA” se acordă unor personalități marcante ale județului care promovează valorile țării dincolo de hotare.
Astfel, în semn de prețuire a unei vieți pusă în slujba Omului și a științei medicale, de recunoaștere a unei activități de excepție în prevenirea și reabilitarea cardiovasculară, CCIA Timiș acordă acest trofeu doctorului Dan GAIȚĂ, primul român ales în Comitetul Director al Societății Europene de Cardiologie.

Dan GAIȚĂ este profesor de medicină internă și cardiologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, Președinte al Fundației Cardioprevent, autor a numeroase cărți de specialitate, organizator al unor manifestări naționale și internaționale, inițiator al unor programe de promovare a sănătăţii şi educaţiei pentru sănătate în colaborare cu administrația publică locală.

Premiul va fi înmânat de Dominic Samuel FRITZ, primarul municipiului Timișoara,

Pentru a 5-a oară consecutiv, CCIA Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ ÎN COMUNITATE. Importanta distincție merge spre o companie pentru implicare constantă în campanii sociale și umanitare de mare anvergură care au schimbat atitudini și mentalități și s-au finalizat cu atragerea de importante fonduri, cu efecte ample în comunitate: Clinicile MEDICI’S Timișoara.

Dintre proiectele derulate, amintim: campaniile ”Ajută-ți familia. Ajută medicii de familie”, ”Bike to Work”, ”Sângele salvează vieți”; editarea ”Ghidului de Prevenție în Epidemii în sprijinul companiilor și angajaților”; constituirea Consiliului de Consultanță Antreprenorială din cadrul UMF Timișoara și a platformei de cercetare universitară Inno Business Center; implicare în fondarea North American Economic Club în Timișoara.

Diploma și trofeul vor fi înmânate lui Adrian BĂDESCU de către Rectorul Universității de Vest Timișoara, Marilen PIRTEA.

Pentru a treia oară consecutiv, CCIA Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ “INVEST IN TIMIȘ” principalilor investitori străini ai Județului Timiș, cu contribuție directă în economie, pozitivă și semnificativă.

Anul acesta, vor fi distinse trei companii cu capital străin aflate în topul firmelor cu cel mai mare număr de angajați, pentru promovarea unei culturi corporatiste în care omul este parte activă a succesului companiei, pentru principiile etice și valorile asumate în dezvoltarea angajaților, respectul față de aceștia și oferirea șanselor egale de succes, pentru eforturile valoroase care au făcut posibilă menținerea acestora în contextul crizei pandemice:

 ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA – una dintre cele mai mari investiţii realizate de firmele italiene care au ales România și județul Timiș pentru a-şi desfăşura afacerile.

 KROMBERG SCHUBERT ROMANIA – parte a unui concern internaţional leader în furnizarea de sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive.

 PROFI ROM FOOD – lanț de supermarketuri și magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică și cei mai mulți angajați. (*Luxemburg ocupă locul I în topul investitorilor străini din jud. Timiș cu cea mai mare valoare a capitalului social subscris)

Premiile vor fi înmânate de Niccolò MASO – Consul Onorific al Italiei la Timișoara, Georg BARDEAU – Consul Onorific al Republicii Austria la Timișoara și respectiv, Alin NICA – Președintele Consiliului Județean Timiș.

Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, rețele socializare) în data de 4 decembrie 2020, începând cu ora 1900.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.