Președintele CCIA Timiș, invitată la sărbătorirea Zilei Naționale a Ordinului Suveran de Malta

La invitația E.S. Domnul Roberto MUSNECI, Ambasadorul Ordinului Severan de Malta în România, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, doamna Florica CHIRIȚĂ, a participat la recepția organizată la Clubul Diplomatic din București, în data de 14 iunie, prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a Ordinului Suveran de Malta.

Pe lista invitaților s-au regăsit ambasadori și șefi de misiuni diplomatice acreditate în România, oficiali de rang înalt ai Guvernului României, parlamentari din diferite partide politice, personalități ale diferitelor confesiuni religioase, reprezentanți ai Casei Regale, ai sectorului ONG precum și ai comunității de afaceri românești și internaționale.

Secretarul de Stat Traian Laurențiu Hristea, responsabil pentru afaceri globale și strategii diplomatice, a susținut un discurs în care a reafirmat relațiile diplomatice excepționale dintre România și Ordinul de Malta și a recunoscut eforturile continue ale Corpului de Ajutor Maltez – SAMR în abordarea crizei cu care se confruntă persoanele strămutate din Ucraina.

Partea oficială a evenimentului a fost urmată de o cină desfășurată în grădina clubului, iar prestația a doi violonceliști excepționali a creat o experiență memorabilă.

Sărbătorirea Zilei Naționale a adus împreună peste 180 de oaspeți distinși din diferite sectoare, demonstrând legăturile puternice de diplomație și cooperare dintre România, partenerii internaționali și Ordinul de Malta.

*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here