Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, atac dur la adresa opoziției: Acestă adunătură de partide n-are nicio direcție

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra atacă dur partidele din opoziție, după depunerea moțiunii de cenzură.

Dobra spune însă că nu își face griji că aceasta va trece, pentru că, spune el, PSD are în continuare voturile necesare pentru ca moțiunea să pice.

”Așa zisa opoziție a depus această moțiune, chiar a și citit-o în Parlament, și trebuie să vă spun că este unul dintre cele mai penibile acte posibile de acest gen care a fopt depuse în istoria Parlamentului României. Spun acest lucru, pentru că am studiat documentul, foarte repede pentru că sunt opt pagini jumătate și restul sunt semnături. Trebuie să transmit un lucru foarte clar, că nu semnăturile duc la trecerea moțiunii, ci votul. Din acest punct de vedere vă asigur că PSD are voturile suficiente la nivel național, astfel încât Guvernul actual să-și continue activitatea”, spune președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Un atac dur al președintelui PSD Timiș, este la adresa foștilor colegi de guvernare, și anume ALDE. Dobra spune că cei din ALDE susțin practic o moțiune de cenzură împotriva propriei activități, pentru că până nu demult și colegii lui Tăriceanu făceau parte din Guvern și erau în posturi decizionale.

”Cel mai mult mă surprinde semnătura foștilor colegi de guvernare, de la ALDE, pentru această moțiune. De fapt ei au semnat împotriva lor. Este chiar surprinzător și nu e de mirare pentru că unul dintre miniștri, din județul Timiș, care a semnat această moțiune de cenzură, împotriva propriei activități, nici n-a venit vreodată în județ să discute problemele administrative ale județului, sau să sprijine județul Timiș. Dar semnează moțiunea de cenzură, împotriva propriei activități, pentru că, să nu uităm, până nu demult foștii noștri colegi de la ALDE au fost în postura de miniștri, secretari de stat, adică în postura de decizie la nivel guvernamental. Acestă adunătură de partide care au semnat moțiunea de cenzură n-au niciun fel de direcție și nu ne îngrijorează în niciun fel”, mai spune liderul PSD Timiș, Călin Dobra.

Moțiunea de cenzură urmează să fie votată săptămâna viitoare, joi, în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here