Presedintele TNL Lipova isi rezolva problemele in stil mafiot!

In 2019 in Romania inca se mai regleaza conturile in stil mafiot iar autoritatile parca asista nepasatoare de pe margine. Doi tineri din Timisoara au fost la un pas sa fie omorati intr-o casa din localitatea aradeana Ghioroc.

Una dintre victime avea o datorie catre Eugen Males tatal presedintelui TNL Lipova Rafael Males. Asa se face ca cei doi tineri au fost luati pe sus si aruncati cu forta intr-o casa din localitatea Ghioroc. Aici au urmat clipe de cosmar in care victimele si-au vazut moartea cu ochii. Mai exact cei doi au fost batuti cu bestialitate cu chei, tevi si unul dintre ei chiar a fost legat cu catuse la maini pentru a nu putea riposta.

Dupa trei ore de cosmar victimele au fost eliberate insa politia din Arad nu a intervenit desi sora uneia dintre victime a sunat la 112 sa anunte rapirea. Mai exact aceasta primise un telefon in care i se solicita suma de 13.000 euro in caz contrar fratele ei avea sa moara. Femeia speriata a alertat autoritatile insa acestea nu au facut nimic.

Bucurosi ca au scapat cei doi au mers la politia din Timisoara pentru a face plangeri insa de aici au fost redirectionati catre Arad iar cei de la Arad au directionat cazul catre Lipova. Parchetul de pe langa Judecatoria Lipova si-a declinat competenta catre Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Cu toate acestea pana in acest moment nimeni nu a fost audiat cu toate ca evenimentul a avut loc la finele anului trecut.

Rafael Males a declarat pentru site-ul www.sursadevest.ro ca nu are nici o legatura cu acest caz.

Nu este nimic adevărat. Totul este fals. Nu ştiu cum au ajuns aceşti indivizi la mine… m-au sunat într-o zi şi mi-au cerut o sută de mii de euro, ca să nu depună plagere împotriva mea. Eu sunt nevinovat, aşa că nu am acceptat să le dau bani. M-au terorizat însă, cu telefoane, aşa că am decis să mă întâlnesc cu ei. Au insistat să le dau 100.000 de euro, însă eu le-am spus că nu am nicio legătură cu ce li s-a întâmplat şi o să îi dau în judecată pentru şantaj, a spus presedintele TNL Lipova

Contactat telefonic Gheorghe Falca presedintele PNL Arad a spus ca cei vinovati trebuie sa plateasca. ” Nu am auzit nimic despre acest caz dar daca cineva din partidul nostru este implicat si a gresit trebuie sa plateasca”, a declarat presedintele PNL Arad.

Victimele sunt hotarate sa nu faca nici un fel de intelegere cu agresorii si vor ca cei vinovati sa plateasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here