Echipele Primăriei Municipiului Timișoara sunt pe teren și efectuează operațiuni pentru a preveni formarea poleiului și a evita îngreunarea traficului rutier, în condițiile în care temperaturile au scăzut semnificativ și se înregistrează precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare.

​În cursul zilei de azi, operatorul Brantner Servicii Ecologice a ieșit în teren și a asigurat împrăștierea de material antiderapant la intrările în oraș, pe poduri și în girațiile mari din oraș.

S-a intervenit cu 5 autospeciale de capacitate mare și 2 autospeciale de capacitate mică. Au fost împrăștiate cca 32 de tone de material antiderapant. În prezent, carosabilul este umed, dar se circulă în condiții normale. Situația este în permanență monitorizată și se intervine în funcție de necesități.

Pe perioada iernii, în funcție de condițiile meteo, operatorul Brantner Servicii Ecologice este pregătit să intervină cu 18 utilaje multifuncționale de capacitate mare, 16 utilaje multifuncționale de capacitate mică, 3 mini încărcătoare frontale, 10 încărcătoare frontale, 8 utilaje transport zăpadă, 2 autocisterne, 8 autoturisme control și 25 de mini freze de zăpadă.

Pentru a semnala eventualele probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, timișorenii au la dispoziție secțiunea dedicată Salubrizării din aplicația de sesizări a primăriei, https://sesizari.primariatm.ro.

Articolul precedentSancţiuni de circa 2,3 milioane de euro date de inspectorii ITM Timiş
Articolul următorMuzeul Național al Banatului sărbătorește Ziua Națională a Culturii integrând Punctul Muzeal de la Parța în circuitul educațional

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.