Prima seară a concertelor dedicate Zilei Timișoarei a debutat cu dreptul

Prima seară a concertelor dedicate Zilei Timișoarei a debutat cu dreptul. Mii de timișoreni au ieșit din case pentru a asista la manifestările organizate de municipalitate pentru a marca zilele orașului.

Pe scena din Piața Victoriei au urcat pe rând, de la ora 20.00, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Guess Who și Alexandra Stan. Sute de tineri, printre care și sportivii echipei de handbal din Timișoara, au luat parte la spectacolul din centrul Timișoarei. La final, timișorenii au avut parte și de tradiționalul foc de artificii.

Evenimentele de Ziua Timișoarei continuă în această seară și mâine. Joi, 4 august, tot în Piaţa Victoriei, începând cu ora 19.00, iubitorii de blues şi jazz sunt invitaţi la Festivalul Blues pentru Timişoara. Pe tot parcursul zilei de vineri, 5 august, sunt programate manifestări sportive dedicate zilei oraşului nostru, iar de la ora 20.00, în Parcul Rozelor, va avea loc un spectacol folcloric.

În ultimii ani, de Ziua Timişoarei, municipalitatea a oferit timişorenilor momente de bucurie şi destindere cu ocazia zilei oraşului lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here