Primaria Dumbravita face un apel catre cetateni sa isi reinoiasca contractele cu societatea RETIM

Proprietarii care nu și-au reînoit contractul cu Societatea Retim plătesc, din această lună, taxa specială de salubrizare, stabilită prin hotărâre de Consiliu Local. Este vorba de 9,5 lei +TVA, sumă percepută, lunar, pentru fiecare persoană din gospodărie. Din luna ianuarie taxa este de 10 lei + TVA pentru fiecare pesoană. 

Societatea de salubrizare a început campania de reînoire a contractelor pentru acest serviciu încă din luna aprilie a cestui an, cu o acțiune „din ușă în ușă” prin comună a angajaților Retim, pentru a-i informa pe proprietari de modificarea contractului. Modificarea constă în plata gunoiului menajer în funcție de numărul de persoane din casă, și nu pe gospodărie, cum era anterior. Până în luna octombrie, angajații Retim au fost prezenți săptămânal în Dumbrăvița, pentru ca oamenii să nu de mai deplaseze până în Timișoara, la sediul societății, ca să semneze noul contract.

Conform legislației în vigoare, societatea de salubrizare este obligată să colecteze tot gunoiul menajer, chiar dacă unii proprietari nu au semnat contractul, iar banii și-i recuperează de la primărie. Taxa specială de salubrizare nu se mai percepe din data de 1 a lunii următoare celei în care noul contact este semnat. Lista cu persoanele care nu și-au reînoit contractul cu Retim se găsește la avizierul primăriei.P

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here