Primarul comunei Giroc premiat la nivel national!

Primarul comunei Giroc, Ionel Toma a fost premiat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Interprinderile Mici Mijlocii (FNGCIMM). Pentru că a depus proiecte performante pe PNDR pentru comuna pe care o conduce.

Premierea a avut loc pe 15 noiembrie, în cadrul Simpozionului Regional AFIR- Dezvoltarea durabilă a mediului rural cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate. Primarului comunei Giroc, Ionel Toma, i-a fost înmânat „Premiul de Excelență pentru susținerea mediului rural românesc”, precum și „Trofeul Excelenței pentru parteneriatul în susținerea dezvoltării economiei rurale și creșterea calității vieții”, trofeul fiind oferit de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Până în prezent, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), au foste depuse mai multe proiecte. Este vorba despre „Realizare Coloană de aducțiune și rețele de canal în localitatea Giroc, județ Timiș” , în valoare de 782.586 euro; „Realizare infrastructură rutieră de interes local în Comuna Giroc, jud. Timiș”, valoare fiind de 2.057.341 euro; „Construirea unei creșe în Comuna Giroc, județul Timiș” – 605.971 euro; „Extindere rețea apă potabilă și apă uzată în localitatea Giroc, zonele Calea Urseni și Calea Martirilor 1989” – 1.728.858 euro; „Construire creșă P+1E în localitatea Chișoda, Comuna Giroc, județul Timiș” – 506.584 euro; „Achiziție autoutilitară tip ambulanță pentru Centrul de permanență Chișoda, Comuna Giroc” – 48.999 euro; „Dotări sediu primărie” (Program PNDR-GAL) – 70.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here