În contextul apropiatelor alegeri locale, este vital să ne reevaluăm conducerea actuală și să reflectăm profund asupra viitorului comunității noastre. Este de datoria noastră să fim bine informați și să analizăm cu rigurozitate activitatea și comportamentul celor care aspiră să ne conducă.

În acest sens, este important să subliniem o problemă majoră legată de actualul primar, domnul Gabriel Drăgan, care este, în mod evident, un primar navetist. Acesta și-a stabilit domiciliul în comuna noastră doar pentru a îndeplini condițiile necesare ocupării funcției, însă în realitate, nu locuiește efectiv aici. Prezența sa în comunitate este sporadică, iar lipsa implicării sale reale este evidentă.

Domnul Gabriel Drăgan nu respectă programul de lucru stabilit și este adesea de negăsit atunci când cetățenii au nevoie de el. Această absență constantă denotă o lipsă de responsabilitate și angajament față de comunitatea noastră. În loc să fie un lider prezent și implicat, domnul Drăgan preferă să își petreacă timpul în afara comunei, ceea ce îl face incapabil să înțeleagă și să soluționeze problemele noastre cotidiene.

După opt ani de mandat, este inadmisibil ca domnul Drăgan să continue să întrebe cetățenii despre problemele lor, în loc să prezinte soluțiile implementate. Promisiunile de proiecte noi nu fac altceva decât să ne amintească de angajamentele nerealizate de-a lungul anilor. În toată această perioadă, am asistat doar la vorbe goale și la o lipsă totală de acțiune concretă.

Este esențial să evidențiem faptul că atunci când comunitatea avea nevoie de el, domnul Drăgan nu era de găsit. Aceasta nu este o coincidență, ci rezultatul faptului că nu locuiește efectiv în comună. Absența sa constantă a dus la multe neajunsuri pentru noi toți. Este de neconceput ca, după atâta timp de minciuni, dezbinare, populism și șantaj, să permitem ca această persoană să continue să ne conducă.

În primărie, mulți angajați muncesc din greu pentru binele comunității, în timp ce domnul Drăgan pare preocupat doar de semnarea documentelor și de aparițiile sale în campania electorală. În toate materialele de campanie, viceprimarul și ceilalți angajați sunt complet ignorați, ceea ce relevă un comportament egocentric și ipocrit. Este clar că domnul Drăgan este interesat doar de propria imagine și de menținerea puterii, nu de binele comunității noastre.

Trebuie să subliniem că această situație nu poate continua. Nu putem permite ca un individ lipsit de integritate, un primar navetist, să ne conducă în continuare. Este timpul să alegem un lider care să fie cu adevărat dedicat comunității noastre, care să fie prezent aici zi de zi și care să lucreze neobosit pentru binele comun. Trebuie să alegem pe cineva care să merite încrederea și votul nostru, pe cineva care să demonstreze prin fapte, nu prin vorbe goale, că este capabil să conducă comuna Peciu Nou către un viitor mai bun.

Prin urmare, fac un apel către toți cetățenii comunei noastre să reflecteze serios la aceste aspecte înainte de a-și exprima votul. Viitorul nostru depinde de alegerile pe care le facem acum. Să fim vigilenți și să alegem un lider care să ne reprezinte cu adevărat interesele și care să fie prezent în mijlocul nostru.

Semnează aceste rânduri un cetăţean dezamăgit, după 8 ani în care comuna sa a regresat.

Articolul precedentFOTO Concurs studențesc organizat pentru absolvenții Facultății de Ingineria Produselor Alimentare
Articolul următorDacă ai buletinul expirat, poţi să intri în legalitate chiar în ziua alegerilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.