Primarul turnator facut knockout de Calin Dobra!

In cele sapte luni de cand a fost ales primar, Claudiu Alexandru Buciu nu a reusit sa faca nimic pentru lugojeni. Cu toate acestea turnatorul Buciu este tot in campanie electorala si in ziua de astazi si arunca cu acuze in stanga si in dreapta, pentru a masca propriile nerealizari. Recent „primarul turnator” a mintit in direct la postul Europa Nova. In respectiva emisiune Buciu il acuza pe Calin Dobra de lucruri de care se face vinovat chiar actualul edil din Lugoj. Replica fostului presedinte CJT a venit imediat.
„Aflu consternat că eu sunt responsabil, in opinia primarului Claudiu Buciu, că Lugojul nu a intrat în proiectul Aquatim pentru prelungirea rețelei de apă-canal. Mai mult decât atât, tot eu aș fi de vină pentru faptul că municipiul nu mai face parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș. Afirmația mincinoasă a fost făcută ieri, într-o emisiune televizată. Asta în contextul în care chiar el, în urmă cu câteva luni, a inițiat proiectul de hotărâre prin care se decidea ca Lugojul să iasă din ADI Apă-Canal. Stă scris negru pe alb!
Din 2017, de când am preluat președinția ADI Apă-Canal, am făcut eforturi mari să includ Lugojul în asociație. Din păcate, edilul de la acea vreme a înțeles prea puțin. Actualul nu înțelege nimic! În plus, e mincinos și rău intenționat! Iluzia că primarul știe ce face sau ce spune, se va risipi în curând! Timpul o va demonstra.”, a scris fostul presedinte CJT pe pagina persoanala de facebook.
Foto Claudiu Buciu: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.