Astăzi, în plenul Consiliului Local al Municipiului Lugoj, consilierii PSD, USR-PLUS și PMP s-au opus proiectului de hotărâre privind aprobarea inițierii procedurilor în vederea achiziționării unor imobile. Proiectul de hotărâre este susținut de către actualul primar PNL al Lugojului, Claudiu Buciu, în cauză fiind vorba despre clădirile fostei Întreprinderi Textila Lugoj, situată pe strada Buziaşului.

Nu doar că edilul Buciu urmărește să ducă la îndeplinire interesele personale și combinațiile de prietenie și rudenie ale apropiaților săi, dar, în ilegalitățile pe care s-a obișnuit să le facă, încă dinainte de a fi ales primar, se folosește și de aparatul de lucru al primăriei.

„Domnule primar, dacă până acum «jocurile» imobiliare le făceați din bani personali – sau, cel puțin așa presupunem – acum vă permiteți aroganța să jucați banii lugojenilor la imobiliare, în interes personal și extins către apropiații din anturajul în care vă relaxați. Noi, cei din PSD, facem un apel public și vă transmitem următorul mesaj: nu amestecați bunurile și banii lugojenilor în «caracatița imobiliară» pe care o girați! Aveți măcar un strop de decență!”, Călin Dobra, președinte interimar PSD Lugoj.

Articolul precedentFacebook sprijină Poliția Română, în cadrul mecanismului „Alertă Răpire Copil”!
Articolul următorHoţ pretenţios, prins după ce a dat două lovituri. Vezi ce a reuşit să fure

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.