În acest weekend, din 7 până în 9 ianuarie, după aproape doi ani de incertitudine, are loc primul târg de nuntă din pandemie.  Cel mai afectat domeniu de criză COVID a fost fără îndoială domeniul organizării evenimentelor private.

Firmele participante vin cu speranța că în 2022, ca urmare a vaccinării și imunizării, evenimentele vor avea loc în condiții normale.  Predictibilitatea a lipsit cu desăvârșire în toată această perioadă. Cu toate acestea evenimentele frumoase necesită timp de planificare și organizare, de aceea respectând condițiile sanitare, târgul vine ca o gură de oxigen pentru această industrie sufocată la propriu și la figurat.

Sunt mandra ca dam startul programului expozitional si asta cu o expozitie minunata, targul pentru mirese. Sunt nume cu rezonanta in moda nationala si internationala. In calitate de gazda al acestui eveniment, am facut tot posibilul ca aceasta sala sa fie pe masura participantilor si expozantilor. Evenimentul este organizat in sala polivalenta, care are un alt look, a fost complet renovata. In standul Camerei de Comert se gaseste o masa pregatita pentru nunta, pentru ca noi am pregatit sala pentru vizitatori, sa vada cum arata sala noastra care poate gazdui o nunta. Noi am incercat sa modernizam tot, sa dam o alta fata Centrului Regional de Afaceri, pentru ca aceste evenimente din urmatoarea perioada sa se desfasoare intr-un cadru atat de frumos„, a spus presedintele executiv al CCIA Timis, Florica Chirita.

Noi organizam aici expozitii inca din anul 2011. Din pacate, industria nuntilor, pentru doi ani, a fost pusa pe stop, iar acest moment este unul foarte emotionant pentru noi, care avem asteptari mari de la anul 2022. Respectam toate masurile sanitare, se verifica certificatele COVID la intrare. Venim in intampinarea clientilor cu acest targ, speram sa fie de bun augur si evenimentele sa fie din ce in ce mai frumoase. Sunt multi furnizori, sunt standuri foarte frumos decorate„, a spus Carmen Caragea, organizatorul targului.

Firmele participante sunt în mare majoritate din zona de vest a țării, dar ne bucurăm de prezența unor nume sonore din capitală și a unor brand-uri de lux de peste hotare.

Cum pandemia ne-a apropiat de natură și ne-am acomodat foarte bine în locuri liniștite în afara orașului, în târg este prezent un hambar pentru evenimente, situat în zona deluroasă de sat a județului Timiș. Acesta propune nunți mai atipice cu meniu bufet sudez și live cooking show în serile de vară, în jurul focului de tabără.

Oferta târgului acoperă toate segmentele necesare unei nunți reușite și chiar poate depăși tiparele prin propuneri inedite cum ar fi cea de pictor la nuntă, care la finalul evenimentului va înmâna tabloul nunții.

Orarul de vizitare a târgului este următorul:

07.01, vineri 13.00 – 17.00

08.01, sâmbătă 10.00 – 20.00

09.01, duminică 10.00 – 17.00

Intrarea la eveniment se face pe bază de certificat Covid. Prețul de intrare este de 10lei/bilet, masca este obligatorie.

 

Articolul precedentPrimăria Timișoara pregătește o amenajare coerentă pentru viitorul campus al Universității de Vest din zona Oituz!
Articolul următorSe reduce perioada de carantină atât pentru vaccinați, cât și pentru nevaccinați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.