Prinși la puțin timp după ce au comis o tâlhărie. Pentru un telefon…

După faptă și răsplată. Un tânăr și o adolescentă au ajuns direct după tratii după ce au folosit un cuțit să fure un telefon!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un tânăr în vârstă de 21 de ani și o tânără în vârstă de 18 ani, bănuți de comiterea unei tâlhări calificate în municipiul Timișoara. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data de 8 noiembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Timișoara, au identificat doi tineri, cercetați pentru tâlhărie calificată.

În fapt, în data de 8 noiembrie, în jurul orei 17:35, cei doi ar fi sustras, prin amenințarea cu un obiect ascuțit, telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 20 de ani, în timp ce acesta se afla pe strada Zenit din municipiul Timișoara.

Atât bărbatul, cât și femeia au fost reținuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here