Prinși în timp de furau 600 litri de carburant

0
225

Polițiștii orașului Gătaia au depistat trei tineri bănuiți de furtul a 600 de litri de carburant din mai multe utilaje. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

În noaptea de 19 spre 20 aprilie, polițiștii orașului Gătaia au depistat, în flagrant delict, trei tineri, cu vârste între 21 și 34 de ani, în timp ce sustrăgeau carburant(motorină) dintr-un excavator. În fapt, bănuiții ar fi sustras 100 de litri de carburant dintr-un excavator garat pe raza localității Sângeorge, comuna Birda.

În plus, polițiștii au mai stabilit că cei trei ar fi sustras, în noaptea de 4 spre 5 aprilie, 500 de litri de carburant din mai multe utilaje garate pe raza localității Opătița, din orașul Deta. Prejudiciul în valoare de 3000 de lei a fost recuperat în proporție de 30%, carburantul fiind restituit păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here