Joi, 15 februarie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mareșal Alexandru Averescu și Ulpia Traiana.

Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mareșal Alexandru Averescu (între Constantin Brâncoveanu și Drubeta), Mureș (între Constantin Brâncoveanu și Drubeta), Panselelor, Ioachim Miloia, Victor Vâlcovici, Arcidava, Ion Sârbu, Simion Mangiuca, Ulpia Traiana (între Mureș și Mareșal Alexandru Averescu) și Traian Vuia (între Gavril Musicescu și Mareșal Alexandru Averescu).

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentAquatim a semnat un nou contract de lucrări pentru Lovrin
Articolul următorCCIA Timiș pregăteste o nouă misiune economică în Canada și Statele Unite ale Americii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.