Societatea de termoficare Colterm va demara un amplu program de revizii tehnice a SACET, începând de mâine. Măsura este necesară în vederea pregătirii sezonului de furnizare a agentului termic pentru sezonul 2016-2017.

Astfel, se vor efectua probe de presiune la rețeaua termică primară, revizii tehnice în toate punctele și centralele termice și vor fi cuprinse inclusiv rețelele de apă caldă și recirculațiile de apă caldă. Din acest motiv, este posibil ca pe parcursul întregului proces de revizii tehnice temperatura apei calde de consum să scadă.

Precizăm că, din cauza complexității lucrărilor (revizia a 119 puncte termice și 5 centrale termice), întreg procesul de revizii tehnice poate dura pe tot parcursul lunii iulie. De asemenea, vom anunța din timp zonele exacte unde va fi sistată furnizarea apei calde, atunci când se vor efectua probele de presiune. Asigurăm clientii COLTERM că vom face tot posibilul ca perioada de revizii tehnice să fie cât mai scurtă și le cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții Colterm.

Articolul precedentTimișoara marchează duminică Ziua Drapelului Național
Articolul următorSânzienele. Tradiții și obiceiuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.