Societatea Piete S.A. Timisoara vine în sprijinul producătorilor şi timisorenilor şi în perioada Sărbătorilor Pascale. Programul de functionare pentru Piata Volanta Stadion din Timisoara este prelungit pentru ca toti cei interesati, clienti si producatori, să aibă posibilitatea să beneficieze de cele mai bune conditii si de cele mai proaspete produse.

„Am decis ca programul de Săptămâna Mare, la Piaţa Volantă Stadion din Timişoara să fie prelungit cu o zi. Astfel, dacă în mod normal, este deschisă miercuri şi sâmbătă, în această săptămână va fi deschisă şi vineri. Ne dorim ca timişoreii să aibă posibilitatea să cumpere produse proaspete, produse de calitate pentru masa de Paşte. În acelaşi timp ştim că e o perioadă aglomerată şi pentru producători, motiv pentru care am prelungit cu o zi orarul de funcţionare”, a afirmat directorul general al SC Pieţe, Mirel Pop.

Programul de funcţionare a pieţei volante va fi, în cele trei zile, între orele 5.00 şi 18.00.

De menţionat că în piaţa volantă de la stadion sunt aproximativ 300 de producători din vestul ţării, a căror ofertă este diversificată: legume, fructe, lapte, produse lactate, produse de carne, miere şi produse apicole, produse conservate sau flori.

Articolul precedentO nouă sesiune a cursului INTRASTAT
Articolul următorSe deschide cea de-a doua ediție a Parcului Primăverii la Muzeul Satului Bănățean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.