Programul întreruperilor la apă din zilele următoare

Luni, 7 noiembrie, între orele 10-17 se va opri alimentarea cu apă în Moșnița Veche și Moșnița Nouă pe străzile Amsterdam, Viena, Monaco, Lisabona, Praga, Zagreb, Văliug, Bâlea, Primăriei, Doctor Dumitru Cristea, Tirana, Baku, Vatican, Sfânta Ana, Surduc, Vidraru, Câmpului și Bicaz pentru executarea unor legături de conductă pe străzile Politeții, Berlin, Ogorului, Câmpului, Văliug și Bâlea.

În săptămâna 7-11 noiembrie, între orele 9-15 se va întrerupe zilnic apa în Ianova pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție. Astfel de lucrări vor avea loc pe 7 noiembrie și în Giulvăz, unde între orele 9-15 va fi presiune redusă, precum și în Dragșina, unde pe 8 noiembrie se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 8-16.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here