În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități.

Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, după următorul program: pe 4 octombrie în Victor Vlad Delamarina, pe 4 și 5 octombrie în Nițchidorf, pe 5 octombrie în Pădureni, pe 5 și 6 octombrie în Buziaș, pe 6 octombrie în Blajova și Vișag. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Tot miercuri, 4 octombrie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Banloc pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunr sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentLansarea REVISTEI NĂSCUT PENTRU SPORT TIMIȘ nr. 4 şi Gala de excelență „OLIMPICII TIMIȘENI=PATRIMONIU JUDEȚEAN”
Articolul următorLucrări la rețelele de apă și canalizare din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.