Proiect inedit din partea masteranzilor de la Vest: Vernisaj foto – Journal d’Erasmus. Romania prin ochii unui student Erasmus

Un grup de masteranzi din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Masterul de Marketing, Specializarea Marketing și Managementul Vânzărilor în colaborare cu fotograful Raphaelle Sleurs și Asociația Erasmus Student Network Timișoara (ESN) estimează un număr mare de studenți și pasionați de artă sau fotografie la evenimentul ce are ca prinicipală atracție un vernisaj foto menit să evidențieze frumusețea României prin ochii unui student Erasmus.

Evenimentul intitulat Vernisaj foto: Journal d’ Erasmus va avea loc duminică, 5 iunie 2016, ora 15, la Ambasada (Strada Anton Seiller 2, Timișoara). În deschiderea vernisajului foto, participanții se pot delecta cu un recital muzical susținut de studenți ai Asociației ESN. La eveniment vor participa studenţii departamentului de Marketing din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, studenţii Erasmus şi nu în ultimul rand pasionaţii de artă şi de fotografie.

Scopul evenimentului este prezentarea României prin ochii unui student Erasmus. Fotografiile tinerei de origine franceză, Raphaelle Sleurs, cuprind scene, peisaje şi momente petrecute în cele mai frumoase locuri din ţară.

Personajul principal al evenimentului, Raphaelle Sleurs, provine din Annecy, un orășel din Estul Franței, aproape de granița cu Elveția. Tânăra de 20 de ani se află în România prin programul Erasmus din luna septembrie 2015 și studiază Multimedia Communication în cadrul Universității de Vest. Pasiunea pentru fotografie a condus-o prin toate colțurile României unde a suprins cadre spectaculoase. Vernisajul va pune în evidență o colecție a celor mai impresionante dintre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here