PSD-iștii sar la gâtul lui Robu! Ce spun despre problema traficului?

PSD Timiş îşi exprimă din nou indignarea faţă de situaţia creată în cel mai mare oraş din vestul ţării de către Primăria Timişoara şi primarul Nicolae Robu. Mai exact, aceștia se referă la faptul că orașul este practic sufocat din cauza traficului, mai ales în această perioadă în care au fost închise cele două pasaje din oraș, Popa Șapcă și Jiul.

Timişoara a devenit astăzi un oraş blocat prin nepăsarea autorităţilor care au paralizat traficul rutier, în ciuda semnalelor de alarmă trase de-a lungul timpului că astfel de proiecte nu trebuie realizate într-o asemenea manieră. Lucrările programate, fără niciun fel de pregătire prealabilă şi fără a lua în considerare variante alternative pentru şoferi, arată neputinţa celor care conduc Timişoara, dar şi dispreţul lor faţă de cetăţeni. Solicităm Primăriei Timişoara redeschiderea de urgenţă a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă pentru binele locuitorilor acestui oraş, care s-au săturat de bătaia de joc cu care sunt trataţi de cei care clamează, în mod fals, că le vor binele”, spune Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș.

În această dimineață șoferii care au trecut prin fața Primăriei au organizat un protest spontan, revoltați de timpul pierdut în trafic. Aceștia au blocat circulația și au claxonat minute în șir, în semn de nemulțumire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here