PSD lansează o campanie prin care orice român poate cere parlamentarilor puterii să susțină creșterea alocațiilor.

Social democrații susțin că Guvernul Cîțu pune copiii României pe ultimul loc în lista de priorități pentru 2021. Astfel, PSD continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor și-i cheamă alături pe toții românii.

”Am lansat o campanie online prin care oricine să se poată adresa parlamentarilor puterii și să le ceară să voteze amendamentul PSD la buget. A rămas ultima soluție prin care, practic, toții copiii din România să primească ceea ce li se cuvine prin legea adoptată de PSD, care dubla toate alocațiile. Pentru aceasta, vă rog să accesați: https://www.psd.ro/alocatii/”, transmite Sebastian Răducanu, senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu.

Amendamentul PSD prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.

Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:

De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

▪ Chiar dacă PSD este în opoziție și nu are majoritatea în Parlament, face tot ce-i stă în putință pentru interesul copiilor.
▪ Grație acestei campanii orice părinte, bunic sau cetățean va putea intra ușor în legătură și le va putea scrie pe Facebook sau e-mail parlamentarilor care se opun dublării alocațiilor.
▪ SCOPUL CAMPANIEI: Senatorilor și deputaților puterii trebuie să li se reamintească faptul că au îndatoriri față de cei care i-au votat, vor renunța să urmeze orbește indicații politice aberante și vor susține în Parlament amendamentul PSD privind creșterea alocațiilor.

o Viitorul copiilor noștri nu este un joc politic!
o PSD cere încă odată parlamentarilor coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să dea dovadă de umanitate și să nu-i pedepsească pe copii, așa cum îi pedepsesc deja pe pensionari, pentru greșelile și ineficiența guvernărilor Orban și Cîțu.
o Până acum guvernarea de dreapta a blocat de 4 (patru) ori intrarea în vigoare și aplicarea deplină a legii privind dublarea alocațiilor și mințit repetat. Dublarea alocațiilor.

”Fiecare minciună privind majorările alocațiilor înseamnă pentru mulți copii condamnarea la sărăcie, pentru unii înseamnă chiar condamnarea la foame și la sănătate precară.
Iar fiecare dintre acești copiii, condamnați la subdezvoltare de Guvernul Austerității, își ratează șansele de a-și pune în valoare potențialul enorm pe care orice copil îl are la început de viață. Toate aceste șanse ratate ale copiilor de azi, condamnați la sărăcie, înseamnă înzecit sau înmiit mai multe șanse ratate de România în viitoarele decenii. Copii sunt viitorul nostru! Cum ne creștem copiii, așa va arăta viitorul!”, mai spune Răducanu.

Articolul precedentSe reîntorc vaporașele pe Bega! Totodată vor apărea și bicicletele și trotinetele electrice
Articolul următorSemnal de alarmă tras de medicii timișoreni în privința pacienților oncologici: să vină cu încredere in spitale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.