Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în localitatea Niţchidorf, la o persoană bănuită de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj şi contrabandă calificată.

În fapt, în cursul lunii iunie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu că un bărbat de 37 de ani ar deţine o armă letală fără drept, precum şi muniţia aferentă acesteia.

În urma desfăşurării percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, calibrul 12 mm, 7 cartuşe nepercutate cu calibrul 12 mm, 5 cartuşe percutate cu calibrul 12 mm, 131 de cartuşe cu calibrul 22 LR, precum şi o cutie metalică în care se aflau mai multe diaboluri cu calibrul 4,5 mm, arată, sâmbătă, Poliţia Timiş.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, a rezultat că bărbatul nu ar figura ca deţinător autorizat de arme letale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Articolul precedentNoutățile legislative privind protecția mediului în dezbatere la CCIA Timiș
Articolul următorLucrări de spălare rețele în următoarele zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.