statie-epurare

Aquatim dă startul înscrierilor pentru cei elevii care vor să petreacă o zi la Stația de Epurare a Apei, în cadrul “Săptămânii Altfel“. Evenimentul va avea loc în 7 aprilie, între orele 9-14, la Stația de Epurare Stan Vidrighin.

Aquatim și Fundația Aquademica au lansat, anul trecut, programul „Aquademica Junior”, program destinat copiilor şi centrat pe tot ceea ce înseamnă implicarea celui mai tânăr și activ segment de populaţie în diverse proiecte. „Îi așteptăm pe toți cei dornici să-și petreacă o zi inedită din cadrul Săptămânii Altfel, în compania angajaților stației și ai Biroului de Comunicare și Relații Publice. Le vom arăta utilajele şi întreg procesul tehnologic de pe cele 23 de hectare, iar ghizii noştri vor explica, în amănunt şi pe înţelesul celor mici, ce se întâmplă cu apa murdară din canalizare şi cum este ea curățată în cadrul stației”, precizează reprezentanții Aquatim.

Cei interesați sa participe la eveniment pot face programări la numerele 0256 201 370, int. 3153 sau la sediul Aquatim SA, din strada Gheorghe Lazăr nr. 11 A.

Articolul precedentAdrian Orza acuză administrația Ciuhandu pentru modul în care arată Piața Libertății
Articolul următorProfu’ pistolar, care a împușcat un tânăr în cap, a fost arestat preventiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.