Răfuială în Complexul Studențesc între doi studenți străini. Poliția Locală solicită interzicerea alcoolului

complex2

Scandalurile din Complexul Studețesc din Timișoara determină conducerea Poliției Locale să solicite interzicerea consumului de alcool în zonă. În ultima ședință a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica s-a prezentat un raport legat de ultimele evenimente care au avut loc în campusul universitar. “Concluzia care a reieșit din acel raport a fost că alcoolul e principal cauza care determină violențele ce au loc în Complexul Studențesc. Poliția Locală Timișoara a inițiat un proiect de modificare a HCL 193, prin care se adaugă și interzicerea consumului dar și a comercializării de alcool în Complexul Studențesc. Noi am propus, iar domnul primar a inițiat acest proiect de hotărâre”, spune Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Încă un scandal izbucnit noaptea trecută, în Complexul Studențesc, a fost aplanat de polițiștii locali aflați în patrulare în perimetrul Campusului.

Astfel, doi tineri studenți din Tunisia, identificați în vârstă de 24 de ani, respectiv 22 de ani, s-au încăierat în fața Căminului 8, pe fondul unui conflict mai vechi din cauza unor datorii financiare între ei.

Cei doi au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată cu câte 200 lei. Acest scandal survine după ce și cu o noapte înainte polițiștii locali au depistat și sancționat alți doi tineri studenți care, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au deteriorat coșurile de gunoi și a refuzat legitimarea, supărați că au fost dați afară dintr-un local aflat tot în perimetrul Campusului Universitar.

complex3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here