Război pe Facebook. Fostul primar din Biled și actualul se ceartă pe… mărirea taxelor

Cristi David, fostul edil al localității Biled a scris pe celebra rețea de socoalizare despre mărirea taxelor de care au parte bilezenii. Surprinzător sau nu, actualul primar, Ovidiu Ioan Oprișa a răspuns atacului, dar ultimul cuvând l-a avut David.

„Cadoul binemeritat de sărbători pentru toți Bilezenii din partea primarului comunei Biled, al consilierilor PNL și USR este majorarea taxelor și impozitelor pentru anul următor. Consilierii PSD au fost singurii care au votat împotriviva acestui proiect de hotărâre, avand in vedere atât situația de criza economică, cât și cea sanitara”, a scris fostul primar. Actualul a replicat instant: „Domnule David, eu am mărit taxele conform legislație in vigoare, pentru ca știți foarte bine ca trebuie sa facem aceste lucruri la final de an, nu isi dorește nimeni sa umfle taxele doar de dragul de a pune cetățenii la plata. Și ca o mică paranteza, a-ți spus ca le-am facut un cadou cetățenilor de Sfintele sărbători prin mărirea taxelor. Ia explicatiile dumneavoastră cadoul făcut prin tunul pe care l-ați dat cetățenilor in valoare de 12 miliarde de lei vechi (suma rezultata din controlul Curții de Conturi). Pentru toți cei care doriți sa vedeți hârtiile prin care suntem obligați sa mărim taxele și tunurile date de către Cristian David, va astept la sediul primăriei pentru a le vedea cu ochii dumneavostra”.

Pana la urma, David a mai „înțepat” o dată: „Un răspuns tot la fel de impertinent ca de fiecare data!!!Si dacă tot faci afirmații ar fi bine sa justifici ce spui altfel rămâi in aceasi postura de mincinos. In ce privește legislația in vigoare cum spui mai studiază codul fiscal și învață când și cum se stabilesc taxele și impozitele!”.

Interesant este că majoritatea celor care au intrat în acest „război” sunt de partea fostului primar, pe care acum mai toți bilezenii îl regretă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here