Razie a polițiștilor timișoreni în două etape! Vezi ce nereguli s-au depistat

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat și desfășurat o acțiune în două etape pe raza orașului. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 16360 lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secțiilor 1 – 5 Poliție Urbană Timișoara, au acționat în scopul creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc, prevenirea traficului și consumului de alcool și substanțe interzise la volan, precum și respectarea regulilor de circulație rutieră și depistarea de bunuri și persoane urmărite.

Astfel, etapa I a avut loc între orele 18.30 – 19.30, ocazie cu care s-a acționat pe raza Secției 5 Poliție Urbană Timișoara în zona Plopi pe strada Torac, strada Câmpului, strada Rudolf Walter, strada Albăstrelelor și Calea Moșniței.

Etapa a II-a avut loc între orele 20.00 – 21.30, ocazie cu care s-a acționat pe Calea Martirilor, strada Apicultorilor, strada Cehov, strada Dimineții, strada Aluniș, strada Drubeta și strada Musicescu.

Au fost verificate 56 de autovehicule și legitimate 95 de persoane. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, dintre care: 11 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice în valoare de 5600 lei, 16 la O.U.G.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice în valoare de 6960 lei și 5 la alte acte normative. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 16360 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here