Poliţiştii timișoreni au acţionat pe raza municipiului, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost controlate 16 de societăți comerciale și au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 33.000 lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, între orele 11.00 – 13.00, 16.00-20.00, 22.00-01.00 au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă precum și pentru prevenirea și depistarea autorilor furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost legitimate 414 persoane şi verificate 313 autovehicule și 20 de tramvaie.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 178 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 33.665 de lei.

Articolul precedentA crezut că a dat lovitura! Un bărbat a furat opt centrale termice dintr-un bloc, dar a fost prins de polițiști
Articolul următorCarmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu și mulți alții vor cânta la Zilele Cartierului Calea Martirilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.